Over Samuel

Samuel Levie is worstenmaker bij Brandt & Levie, co-founder van Food Cabinet, Butcha en SNERT, columnist bij Het Parool en chefkok. Hij is oprichter van de Youth Food Movement (nu Slow Food Youth Network) en het Food Film Festival. Hij stond in de Duurzame Jonge 100 (2019), Trouw Duurzame 100 (2016) en de food 100 (2020). Hij is afgestudeerd op Sustainable Food Production aan de Universiteit van Amsterdam.

Media (selectie)
Een interview met Samuel op Culy.nl (2012)
Te gast bij De Wereld Draait Door (2013)
7 vragen aan Samuel door Slow Food Youth Network (2015)
Zomeravondgesprek
met Jet van Nieuwkerk in het NRC (2017)
Een interview in het Parool over de Vrijheidsmaaltijdsoep (2020)
Een interview in het Parool over het nieuwe Snertkookboek (2021)

Samuel Levie is een onbegrensde denker en ondernemer, met drie bedrijven op de teller en wel duizend zwevende ideeën in zijn hoofd. Hij bedenkt aan de lopende band succesvolle producten en projecten, altijd met goed eten in de hoofdrol.

Business Coach
Samuel coacht met heel veel liefde en passie jonge bedrijven en merken op weg naar een succesvolle onderneming. Wil je een workshop van hem volgen of een 1 op 1 coachingsessie? Bekijk dan zijn profiel op Skybox.

Voor structurele begeleiding bij het opzetten van jouw brand en een pakket op maat, mail naar samuel@samuellevie.nl. Bekijk zijn bedrijf Food Cabinet als je op zoek bent naar een kick-ass communicatiecampagne op het gebied van een duurzamer voedselsysteem. Zin in goeie worst? Ga dan naar de website van Brandt & Levie.

Foto: Elisabeth Lanz