eten met nijntje

Eten met nijntje ligt nu in de boekwinkels en is online te bestellen. Het boek is een boek voor de hele familie. Er staan vijf verhalen in over nijntje haar culinaire ontdekkingen en 40 recepten voor het hele gezin. Doel is om de allerkleinste te enthousiast te krijgen voor het eten (met name focus op groenten en fruit) en recepten te delen die voor iedereen lekker zijn. Waardoor je niet de hele tijd apart hoeft te koken en gewoon samen aan tafel kan.

Nijntje is dol op eten! In vijf korte verhalen neemt ze je mee op ontdekkingstocht. Zo neemt ze een kijkje in de moestuin en in de boomgaard. Ook leert ze dat de koe melk geeft, waarvan weer kaas gemaakt kan worden. Samuel Levie, chef-kok én vader, bedacht speciaal bij deze verhalen 40 nieuwe recepten voor de allerkleinsten. Eenvoudig, gezond, voornamelijk vegetarisch en vooral erg lekker.

De recepten in dit kookboek zijn voor de hele familie, maar bij uitstek geschikt voor dreumesen, peuters en kleuters. Hoe maak je groenten tot hun lievelingseten? Hoe verleid je ze tot het proberen van nieuwe smaken?

Een lees- en kookboek vol inspiratie voor het hele gezin.

eten met nijntje, samuel levie